En publicaties
shutterstock_743763412
16 dec: Nieuwsbrief

Kairos betekent ‘het moment in tijd dat ertoe doet. Dat wanneer alles op het juiste moment samenkomt, en je dat moment grijpt, het je kansen biedt en je daardoor een verandering teweeg kan brengen.’

presentatie gehouden bij de gemeenteraad.
beleidsplan kairos
14 jul: Beleidsplan

Er zijn te veel jonge mensen zonder thuis en toekomst op Goeree-Overflakkee. Dat konden Bjørn Noordzij en Keesjan de Kruijf niet langer aanzien. Ze zeggen hun baan op en beginnen samen met andere betrokken eilandbewoners een maatschappelijke opvang in Dirksland. Jongeren die door drugsgebruik hun leven hebben zien ontsporen, kunnen hier een doorstart maken.

IMG-20210617-WA0010
09 jul: Nieuwsartikel EilandenNieuws

Echte daklozen zijn er niet veel op Goeree-Overflakkee. Misschien twee of drie. Maar het aantal ‘bankslapers’ is aanzienlijk groter. Zeker tussen de veertig en vijftig. Voor deze kwetsbare jongvolwassenen was de laatste tijd geen opvang meer op het eiland. Maar er is hoop voor deze doelgroep die tussen wal en schip valt.

IMG-20210617-WA0011
19 jun: Nieuwsartikel Rijnmond

Adres:
Voorstraat 14,
3247 CE Dirksland

Telefoon: 0619603176

Kvk: 82972370
RSIN-nummer 862675972
Bankrek.: NL95 RBRB 8835 2538 96

Raad van bestuur:
Swier Garst penningmeester
Elles Hagens secretaris
Nel Bevelander voorzitter

Raad van toezicht:
Arjan Mouthaan
Anneke du Pree van der Slik
Ellen Okker-Meijerink
Klachtenregeling:
Download onze klachtenregeling hier.

Aangesloten bij CBKZ