Scroll Top

Nieuws

En publicaties

Kairos betekent ‘het moment in tijd dat ertoe doet. Dat wanneer alles op het juiste moment samenkomt, en je dat moment grijpt, het je kansen biedt en je daardoor een verandering teweeg kan brengen.’

Dat moment en die kansen willen wij onze gasten ook gaan bieden. Kairos wil ze laten zien dat als je op het juiste moment je kans grijpt, je dingen kan veranderen……..en dat is tenslotte ook hoe wij zijn ontstaan.

Het is mei, de lente is begonnen en ik zie de planten in onze moes tuinbakken hier bij Stichting Kairos in de tuin iedere dag een stukje groeien. U begrijpt al welk bruggetje ik nu ga maken.
Dat zelfde geld voor de gasten hier bij Kairos. En net als voor die plantjes in de moestuin is het een zoektocht, want hebben ze allemaal nodig zodat ze op de juiste manier kunnen groeien.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.