Scroll Top

Nieuws

En publicaties

Sinds januari ben ik vrij geroosterd.
Dat is even wennen. Eerst draaide ik gewoon volledig mee met mijn team. Dag, nacht, weekenddiensten en om de week de bereikbaarheidsdienst.

Maar nu dus niet meer. Nu ben ik echt voornamelijk bezig met dingen die een directeur doet. Dat is ontzettend fijn, want het is een teken dat het goed gaat met Kairos. We hebben nu meer tijd om onze taken goed uit te voeren. Dat is een mooi en natuurlijk proces geweest. Van opstart, naar stabilisatie naar verdieping en professionalisering.

Ik mocht dingen loslaten. Dat was even wennen maar ik heb een super team dus dat proces kon ik in het volste vertrouwen aangaan. Maar nu zit ik dus meestal op kantoor (ons mooie kantoor vlakbij Kairos aan de Ring van Dirksland)…achter de computer of ben ik in gesprek met gemeentes, zorgaanbieders, werk ik aan beleidstukken of doe de administratie.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.