Scroll Top

Nieuws

En publicaties

Kairos betekent ‘het moment in tijd dat ertoe doet. Dat wanneer alles op het juiste moment samenkomt, en je dat moment grijpt, het je kansen biedt en je daardoor een verandering teweeg kan brengen.’

 Tijd voor de nieuwsbrief…Het is al weer 2 jaar geleden dat we onze deuren hebben geopend. Wat vliegt de tijd. Iedere dag worden we deuren hebben geopend. Wat vliegt de tijd. Iedere dag worden we weer bevestigd in de noodzaak van een opvang op weer bevestigd in de noodzaak van een opvang op Goeree-Overflakkee en zijn we trots op de rol die we daarin Goeree-Overflakkee en zijn we trots op de rol die we daarin vervullen en kijken we vooruit naar de toekomst en de manier vervullen en kijken we vooruit naar de toekomst en de manier waarop we dit met elkaar kunnen aanpakken. 

 Inmiddels zijn we op het gebied van opvang en begeleiding van kwetsbare jongvolwassenen een gevestigde naam op kwetsbare jongvolwassenen een gevestigde naam op Goeree-Overflakkee. Maar wordt er van buiten af naar ons Goeree-Overflakkee. Maar wordt er van buiten af naar ons gekeken als een voorbeeld hoe de vernieuwde maatschappelijke gekeken als een voorbeeld hoe de vernieuwde maatschappelijke opvang er uit kan zien. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.