Scroll Top

Nieuws

En publicaties

Kairos betekent ‘het moment in tijd dat ertoe doet. Dat wanneer alles op het juiste moment samenkomt, en je dat moment grijpt, het je kansen biedt en je daardoor een verandering teweeg kan brengen.’

Dat moment en die kansen willen wij onze gasten ook gaan bieden. Kairos wil ze laten zien dat als je op het juiste moment je kans grijpt, je dingen kan veranderen……..en dat is tenslotte ook hoe wij zijn ontstaan.

Vorig jaar in september gingen de deuren open bij Stichting Kairos aan de Voorstraat in Dirksland. Tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat vliegt de tijd en wat is er ontzettend veel gebeurt.
Supertrots dat ons idee voor zorg aan kwetsbare jongvolwassenen nu echt werkelijkheid is geworden. Wij zagen in de praktijk immers veel ‘bankslapers’ die van de regen in de drup kwamen en op Goeree-Overflakkee niet de hulp en opvang vonden die ze echt nodig hadden om hun leven weer op de rit te zetten.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.